Skúsený Radoslav Kropáč posilní Nitru

29.12.2011 Nitra

NITRA 29. decembra (WEBNOVINY) - Káder slovenského extraligového hokejového mužstva HK Nitra doplnil skúsený útočník Radoslav Kropáč.

Informuje o tom oficiálna stránka mužstva spod Zobora.

Nitrania si Kropáča vyhliadli v I. hokejovej lige, kde je vo farbách Spišskej Novej Vsi tretím najproduktívnejším hráčom celej súťaže.

Tridsaťšesťročný hokejista má v tíme Nitry nahradiť Petra Barinku, ktorý z klubu odišiel. Kropáč v minulosti hrával v zahraničí vo Fínsku, Rusku, Česku. Na Slovensku pôsobil v Slovane Bratislava, Ružinove Bratislava, Liptovskom Mikuláši, Žiline a naposledy Spišskej Novej Vsi.

"Dohodli sme sa v priebehu stredy. Keďže som zo Spišskej mohol odísť, rozhodol som sa prijať extraligovú ponuku z Nitry. Okrem iných vecí je pozitívom aj to, že budem bližšie domova. Momentálne máme desaťbodovú stratu na 9. miesto. Do konca ligy je však 21 kôl, a tak je to ešte hrateľné. Pokiaľ sa nám vyliečia všetci zranení hráči a tím sa ešte trochu vystuží, stále sa môžeme baráži vyhnúť. Zatiaľ som v Nitre len prvý deň, musím sa trochu zoznámiť s prostredím, ale už sa teším na zápas vo Zvolene. Do extraligy sa vraciam po roku a pol a určite sa na to teším. Uvidíme, čo sa zmenilo. Nechám sa prekvapiť," cituje oficiálna stránka Nitranov Radoslava Kropáča.
 

Vyberte región